Zoek je een goede multi gas detector? Het assortiment van G4S Safety solutions biedt meerdere detectoren waar je verschillende soorten van gas mee kan meten. Met een passende gasdetector kan veiligheid op alle werkplekken worden geboden. In het assortiment van G4S worden onder meer detectoren van de merken Industrial Scientific en Honeywell aangeboden. Voor alle detectoren geldt dat ze met meerdere gassensoren te leveren zijn. Zo is altijd een gepaste configuratie te maken. Er zijn dus heel veel verschillende gasdetectoren met allerlei eigen voor- en nadelen. Ben je nieuwsgierig wat de meest populaire is? En wat de nieuwste multi gas detector is? Lees dan door! Heb je een vraag? Contacteer dan de klantenservice. Hier zul je vakkundig advies ontvangen.

Wat is de meest populaire multi gas detector?

De meest populaire multi gas detector is genaamd GasAlertMax XT II. Hiermee kun je wel vier gassen tegelijkertijd meten. Hij is heel gebruiksvriendelijk omdat je maar op één knop hoeft te drukken. Hij heeft een ingebouwde pompfunctie zodat je ook monsters op afstand kunt nemen. De IntelliFlash-functie geeft constant feedback met betrekking tot de werking. En er is een standaard vastlegging van gebeurtenissen en data plus een meertalige interface. Hij is te koop voor € 734,- exclusief BTW en te huur vanaf € 35,- per week.

Wat is de nieuwste multi gas detector?

De nieuwste gasdetector is de BW Icon. Hij is van het genoemde merk Honeywell. Erg gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij is hij ook. Nadat je het toestel hebt ingeschakeld, blijf je voor zo’n twee jaar goed beschermd tegen veel voorkomende gas gevaren. Er staan eenvoudige en duidelijke iconen op het schermpje. Ook worden de realtime gasconcentraties hier aangegeven. Vier verschillende gassen worden gemeten: SO2, LEL + CO, O2 en H2S. Dit apparaat kost €346,-.

Door admin