Bkc

Met basiskennis calculatie ofwel bkc training zorg je ervoor dat je de nodige kennis verkrijgt om je voor te bereiden op een financiële opleiding. De training van bkc, wat dus staat voor basiskennis calculatie, duurt maar een paar weken. Iedere week heb je dan 2,5 uur les, in de ochtend vanaf 9 uur of in de avond vanaf 7 uur. Aan het eind van de training heb je 8 lessen gehad en doe je een examen. Dit examen wordt afgenomen door de Associatie.

Voorbereiding op andere opleidingen

De bkc, in combinatie met de basiskennis boekhouden die ook 8 weken duurt, ben je goed voorbereid op de opleiding boekhouden. Deze opleiding levert je een praktijkdiploma boekhouden op. Er zijn meer dan 50 locaties waar je de training bkc kunt volgen. Je zal dus niet ver van huis hoeven om naar de lessen te gaan. Het is aan jou of je de lessen in de ochtend wil volgen of dat je ze in de avond wil volgen. Iedere locatie heeft de optie voor beide. Bekijk deze pagina om de startdata van de bkc op verschillende locaties.

Bkc

Onderdelen van bkc training

Je vindt op diezelfde pagina ook de tarieven. Je betaalt voor de lessen en het examen. Aan het eind van de acht weken durende bkc training heb je voldoende basiskennis over financiële aspecten. Onderdelen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld diagrammen, kostenanalyses en verzekeringen. Daarnaast worden interest en elementaire berekeningen behandeld, evenals koop en verkoop. Wie zich wil voorbereiden op een financiële opleiding doet er wijs aan om deze training bkc te volgen. Bekijk hier alle nodige informatie. 

Door admin