Let op; geld lenen kost geld! Maar een goedkope eBike kopen waar je niet tevreden over bent is uiteraard altijd geldverspilling. Dan kan een eBike leasen uitkomst bieden, je hoeft dan niet te kiezen voor de goedkoopste eBike maar voor een elektrische fiets waar je écht met plezier op zult rijden. Waar je op moet letten bij eBikes leasen, en welke addertjes er onder het gras liggen kun je lezen op deze pagina.

Bij Fast & Furious houden we van opties, daarom kiezen onze klanten zelf of een eBike leasen of kopen het beste past bij de persoonlijke leefstijl en budget. Bekijk direct alle mogelijkheden in de webshop!

Waarom eBikes leasen?

We hoeven niet uit te leggen dat elektrische fietsen erg praktisch zijn, van jong tot oud kiezen we massaal voor eBikes kopen. Vaak online, want daar liggen de prijzen vaak lager, en is de keuze groter en vooral ook duidelijker. Toch blijven elektrische fietsen voor veel mensen een flinke investering, zeker wanneer je een heren of dames eBike op het oog hebt met speciale opties zoals een middenmotor of een voorvork met vering. Je kunt dan genoegen nemen met een goedkope eBike, doorsparen voor een luxer model OF je kunt een eBike leasen.

Wat is een eBike leasen?

Je kunt bij auto’s een private lease contract afsluiten of een financial lease contract. Bij de eerste optie huur je in feite de auto van de lease maatschappij, maar je wordt geen eigenaar. Bij de tweede optie koop je een auto op afbetaling. Bij eBikes leasen betreft het de tweede optie; je stelt de eBike precies samen zoals jij dat graag ziet, en je betaalt vervolgens de elektrische fiets in termijnen af. Voor de online webshop maakt het eigenlijk niet uit, de service en garantie verloopt op dezelfde wijze. Alleen zal de leasemaatschappij maandelijks een bedrag innen.

Voordelen van een elektrische fiets leasen

Wanneer je direct de eBike kunt kopen die geschikt is voor jou is dat de goedkoopste optie, toch zijn er diverse redenen om te kiezen voor eBikes leasen zoals:

  •     Je kiest liever voor kwaliteit, maar de beste fiets ligt buiten jouw budget.
  •     Omdat je bij een lease contract in maandelijkse termijnen zult betalen kun je beter de kosten spreiden en inpassen binnen jouw besteedbare budget.
  •     Het is niet nodig eerst te sparen voor een nieuwe fiets, je kunt snel beschikken over jouw nieuwe eBike.
  •     Je hoeft de elektrische fiets niet na afloop van de contractperiode retour te geven, het is jouw eigendom inclusief de restwaarde bij tweedehands verkoop.

Toch liever een eBike online kopen?

Fast & Furious is een specialist in gemotoriseerde tweewielers zoals scooters en elektrische fietsen, ze hebben een ruime ervaring met zowel verkoop als lease. Omdat geen enkele klant hetzelfde is bieden ze naast direct kopen ook lease contracten aan. Net zoals Fast & Furious ook verschillende merken verkoopt in diverse prijsklassen. Uiteindelijk is het belangrijk dat je de fiets kiest die bij jou past, ook wanneer het even niet bij jouw portemonnee past!

Bekijk direct alle opties voor eBikes leasen en kopen in de webshop van Fast & Furious, en als je nog vragen hebt neem dan gerust even contact met ons op.

Door admin