Koop nu jouw lounge ligbed!

Een lounge ligbed is een echte must-have in de tuin van de gemiddelde Nederlander. Een lounge ligbed is om tot rust te komen maar ook voor gezelligheid hartstikke geschikt. Tijdens de lange zomeravonden met vrienden, je partner of het gezin gezellig wat drinken of uitbuiken van de barbecue, het ligbed is overal goed voor.

design-loungesetUltiem tot rust komen

Je komt op dit persoonlijk ontworpen ligbed helemaal tot rust. Het ligbed wordt namelijk op maat gemaakt, en je kan zelf de materialen en kleuren uitkiezen. Dit is ontzettend handig als je niet het model wat jij wil hebben hebt kunnen vinden online. Je kan de bestaande modellen ook uitkiezen met een andere kleur of de kleur die er al is. De mogelijkheden zijn eindeloos en je komt ultiem tot rust op je ligbed als je de juiste keuze gemaakt
hebt.

Kom eens langs!

Het is natuurlijk begrijpelijk dat je niet weet wat je wil, of wanner je wel weet wat je wil advies wil. Als je langs komt in de showroom van Dutch Rivièra kan je gebruik maken van persoonlijk advies van de adviseurs en vakspecialisten waar mee gewerkt wordt. Je kan natuurlijk ook gewoon even gaan liggen en verschillende ligbedden uit proberen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en nog tientallen jaren kan genieten van je aankoop.

Door admin