Mindfulness in Deventer

Dankzij een cursus Mindfulness in Deventer heb ik de draad van mijn leven weer op kunnen pakken. Deze cursus heeft mij weer doen leven met volle aandacht. Voorheen deed ik mijn ding,  maar er bewust mee bezig zijn lukte mij niet. Vaak viel ik terug in mijn oude gewoonte en leefde in de vroegere periode, dan in de huidige. Vaak werd mij gevraagd of alles wel goed met mij ging, waarom wist ik niet, maar het zette mij wel aan het denken. Dit denken heeft het gevolg gehad dat ik mij ben gaan interesseren in mediteren.  Mindfulness in Deventer

Een cursus Mindfulness in  Deventer gaan volgen

Vanaf het moment dat ik op de website van nl.tm.org terecht kwam en daar over de mogelijkheden van Transcendente Meditatie las, was ik nieuwsgierig geworden. De combinatie van transcendente meditatie en mindfulness in Deventer heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal tot mijzelf kwam. Zo kon ik mijn innerlijke rust weer vinden en weer genieten van de kleinste dingen in het leven. Eindelijk weer een leven zoals ik altijd heb willen hebben.

Wil jij ook meer weten over deze cursus, neem dan een kijkje op de website en wie weet vindt jij eerdaags ook jouw eigen ik weer terug.

Door admin