Ik ben vernieuwingen in mijn woonst aan het uitvoeren en 2 maanden geleden heb ik een nieuwe keuken laten plaatsen. Ik ben iemand die houdt van opvallend en origineel en was sinds enige tijd op zoek naar originele tegels om mijn keuken mee te betegelen. Ik ben verschillende winkels afgegaan, maar vond niet direct iets naar mijn zin. Er waren wel mooie dingen bij, maar niets dat ik vond was speciaal of uniek genoeg. Toen ik op vakantie geweest was in Portugal ontdekte ik de mooie Portugese tegel. Je kon ze overal terugvinden. Toen dacht ik dat ik het gevonden had, maar tegels van Portugal naar Nederland meenemen zag ik ook niet zitten.

Ik ging toen op zoek naar die mooie kleurrijke tegels in Nederland, en in mijn zoektocht ben ik bij Jan van Erp terecht geraakt. Het was een gewaagde keuze, dus ik heb heel even getwijfeld, maar wat ben ik blij dat ik voor Portugese tegels van dit bedrijf voor mijn keuken gekozen heb! Het resultaat is verbluffend en al mijn vrienden die hier op bezoek geweest zijn, vinden het uiterst prachtig. Het resultaat is goed uitgewerkt en het is mooier dan dat ik mij ooit kon voorstellen!

Door admin