stekkerdozen

Handig en noodzakelijk zijn ze zeker, maar tegelijkertijd vaak ook een doorn in het oog: de stekkerdozen. Nu zijn deze standaard varianten eigenlijk meer en meer naar de achtergrond aan het schuiven door de komst van een handig, compact en onopvallend systeem. We hebben het hier over Evoline: een slimme oplossing voor toegang tot stroom. Ben je nieuwsgierig naar wat dit precies is? In dit blog kom je daar achter.

stekkerdozen

Slimme stroomunits

Op het gebied van stroomvoorziening worden razendsnel stappen gemaakt en ook de toepassingen binnenshuis worden aangepast aan de moderne technologie. Daar waar voorheen wandcontactdozen en stekkerblokken de oplossing waren voor toegang tot het stroomnet, worden deze in veel huizen en kantoren vervangen door slimme stroomunits. Deze zijn compact van formaat, bieden een handige en veilige toegang tot de stroom en kunnen desgewenst zeer onopvallend worden geplaatst of ingebouwd. Deze units zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, waarbij je ook kunt gaan voor een combinatie van een stroompunt met onder meer een usb poort. Multifunctioneel dus.

Evoline one 

Een van de lijnen van Evoline is de Evoline one: een enkel stopcontact, zoals de naam al doet vermoeden. In zowel het zwart als in het wit verkrijgbaar en uit te breiden met een ring of deksel. Gebruik je dit laatste, dan ben je er zeker van dat vuil geen kans maakt en ook de veiligheid is op die manier gegarandeerd. Grijpgrage kinderhandjes kunnen er namelijk niet bij als de contactdoos is afgedekt. Ook staat het nog eens stijlvol. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse wandcontactdoos, welke voor veel mensen storend in het zicht geplaatst zijn. De voordelen van een dergelijk systeem zijn dus zeker goed en ook de prijs valt nog eens mee. Ze zijn los te bestellen, waardoor je ze eenvoudig zelf kunt installeren als je hier de kennis voor hebt. Laat dit laatste anders doen door een vakman.

Door admin