Wellness weekend

Mijn vriend en ik vinden het heerlijk om regelmatig naar de sauna te gaan, maar zo’n dag zijn wij vaak erg loom en hebben dan geen zin meer om nog lang in de auto te zitten om naar huis te gaan. Daarom kozen wij vaak voor een sauna bij ons in de buurt, maar we wilden toch eigenlijk ook wel een keer een andere sauna zien, daarom kozen wij voor een Wellness weekend bij Thermen Nijmegen.

Lichaam

Wellness weekend bij Thermen Nijmegen

Het wellness weekend bij Thermen Nijmegen was echt een verwenweekend! We hebben twee dagen lang genoten van alles wat Thermen Nijmegen ons te bieden hadden. We hebben alle sauna’s en zwembaden meerdere keren gehad. We hebben zelfs spontaan een massage geboekt op de eerste dag van ons bezoek. Na het diner hebben we nog een saunaatje gepakt en daarna in een van de bubbelbaden gezeten. We waren allebei erg loom en dus blij dat we niet meer ver hoefden te rijden, want we gingen overnachten in een nabijgelegen hotel. Super fijn. En wat het fijne was, was dat we nog zo’n relaxdag voor de boeg hadden, maar we hadden wel besloten om die dag niet heel lang te maken, omdat we ’s avonds naar huis moesten rijden.

Tweede dag

We hebben heerlijk geslapen in onze mooie hotelkamer en toen wij wakker werden, konden we genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Wat een verwennerij. Daarna hebben wij onze spullen gepakt en zijn we weer naar Thermen Nijmegen gegaan. Hier hebben wij onze favoriete sauna’s gepakt en nog een keer genoten van het zwembad en bubbelbad. Daarna zijn we gaan lunchen en na de lunch zijn we weer vertrokken. We hebben nog een een mooie wandeling door het centrum van Nijmegen gemaakt en daarna konden wij uitgerust en fris in de auto stappen voor onze terugreis naar huis! Het was echt een top weekend, voor herhaling vatbaar!

Hotel

Door admin