Ik ben sinds enkele weken weer begonnen met het aanschaffen van nieuwe kleding en schoenen. Dit omdat ik graag in de winter en zomer periode mijn kleding hierop aanpas. Nu dat ik nog op zoek was naar Wolky schoenen ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop daar het te vinden. Diverse bedrijven al bezocht maar helaas niet de schoenen die ik zoek. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenen waar ze prachtige paar schoenen hebben! Zelfs mijn favoriete schoenen hadden ze in hun assortiment!

Ik wist natuurlijk niet of dat deze schoenen mij goed zitten aangezien ik het niet eerst passen kan. Heb er toch voor gekozen om te bestellen, mocht het namelijk zo zijn dat ze niet lekker zitten kan ik ze kosteloos retourneren. Al met al heb ik nooit spijt gehad van deze aankoop. Deze schoenen zitten namelijk als gegoten!logo-nl

Ook merk ik maar al te goed dat mijn voeten een stuk minder pijn doen. Iets wat ik voorheen altijd al heb gehad en met behulp van deze schoenen er gelukkig geen last meer van heb.

Door admin