schoonmaakbedrijven hilversum

Wil je graag een schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van je kantoorpand of woning? Dan zoek je waarschijnlijk een schoonmaakbedrijf in de buurt. Maar als je bijvoorbeeld zoekt naar schoonmaakbedrijf Hilversum, kan de keuze alsnog enorm zijn. Voor welk schoonmaakbedrijf kun je dan het beste kiezen? In dit artikel leggen wij je uit hoe je het juiste schoonmaakbedrijf kiest.

Tevredenheid van andere klanten

De tevredenheid van andere klanten is misschien wel de factor die het meeste verteld over de kwaliteit van een schoonmaakbedrijf. Je kunt erachter komen hoe tevreden andere klanten waren door op internet te zoeken naar recensies over het bedrijf.

schoonmaakbedrijven hilversum

OSB-keurmerk

Niet elk schoonmaakbedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving. Een schoonmaakbedrijf met een OSB-keurmerk hoeft hier ook niet aan te voldoen, maar het keurmerk geeft je toch meer zekerheid. Kijk daarom altijd of het schoonmaakbedrijf dat je wilt inhuren een OSB-keurmerk heeft.

Voorwaarden

Een derde punt waar je op moet letten bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf is de voorwaarden die zij hanteren. Wat is de minimale contractsduur? Welke voorwaarden gelden er bij schade? Lees de voorwaarden goed door voordat je een definitief besluit maakt.

Door admin