Heering

Badkamer plafond renoveren!

Sinds een paar dagen zijn wij de trotse eigenaren van een prachtige woning. Al moet er nog wel een hoop verbouwd worden, maar wij hebben ons paleisje gevonden. Nu dat wij de ruimtes allemaal willen gaan aanpakken, ben ik op het internet gaan zoeken naar tips. Zo wilde ik de badkamer aan gaan pakken en mijn man zou de slaapkamers gaan renoveren. Hiermee is hij vervolgens aan de slag gegaan. Zo kon ik mijzelf goed verdiepen op het internet voor  de badkamer. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van Heering. Op de website van dit bedrijf zag ik namelijk voldoende inspiratie wat mijn interesse had gewekt.

Badkamer plafondEerste stap om de badkamer plafond te vervangen

Aangezien ik graag de eerste stap wilde zetten, heb ik ervoor gekozen om naar de winkel van Heering te gaan. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kon ik de producten bekijken die zij in het assortiment hebben. De prijzen die zij hanteren passen perfect binnen ons budget. Zodoende werd het voor mij duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Het plafond wordt in ieder geval aangepakt. Nu moet ik alleen nog gaan bedenken of dat wij een douche blijven houden of dat er een bad gaat komen.

Door admin