Tuin verbouwen

Eenvoudig mijn tuin verbouwen! De laatste tijd heb ik erg veel last van mijn rommelige tuin, daar moet verandering in komen. Ik heb op het internet gekeken voor wat ideetjes, ik zag mooie ideeën voorbij komen en heb die dan ook verzameld. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een hovenier op het internet die mij erbij kan helpen. Er komt een houtkleurige vlonder. Links achter heb ik een klein schuurtje en daar komt een open aanbouw aan met een zeil. Het schuurtje zelf wordt wit geschilderd. Daarin komt een lichtbruine loungeset van riet en bestaat uit twee banken met witte kussens en één lange tafel met daarop glas.

Tuin verbouwen

Eenvoudig mijn tuin verbouwen

Naar het schuurtje loopt een pad van donker houten planken. Naast het pad komen er ook kleine witte bloempotten met paarse klokjesbloemen. Aan het huis komt een witte veranda met een glazen dak erbovenop. Daaronder komt een witte hoogglansen tafel voor zes personen met dezelfde stijl rieten stoelen als de bank in de aanbouw van het schuurtje. Aan de rechterkant van het pad komt een lage vijver met vissen. De rand van de vijver word lichtgrijs en is gemaakt van steen. Aan de zijkanten van de vijver komen aan beide zijde één hoge palmboom in een witte bloempot. Ik ben dan ook erg tevreden!  

Door admin