blindklinkmoeren

Op dunne platen kun je goed blindklinkmoeren gebruiken. Ze worden in allerlei toepassingen gebruikt. Blindklinkmoeren zijn een vervanging voor wat vroeger een lasverbinding was of een bout-moerverbinding. Zo worden blindklinkmoeren gebruikt bij ramen en kozijnen, maar ook in de meubelindustrie, bij scharnieren en in de carrosseriebouw. Er zijn nog veel meer toepassingsgebieden waar de blindklinkmoer wordt ingezet. En er zijn ook een heleboel soorten blindklinkmoeren die je aan kunt schaffen. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Gebruik dan de keuzehulp op de website via de link. 

blindklinkmoeren

Wat voor blindklinkmoeren kun je kiezen

In de webshop vind je allerlei formaten blindklinkmoeren. Zo zijn er diameters voor de blindklinkmoeren vanaf 3 millimeter tot aan 16 millimeter. In lengtes zijn er nog veel meer varianten. De kleinste zijn 9 millimeter en de langste zijn 55 millimeter. Dat is dus een aardig verschil. Alle blindklinkmoeren zijn verzinkt. Wel zijn er verschillende materialen waar je voor kunt kiezen. Zo zijn er RVS, staal en aluminium te kiezen. De AISI is 304 (A2) of 316 (A4). Er zijn cilinderkoppen en verzonken koppen voor de blindklinkmoeren. Ook een klein verzonken kop is een optie. Het klembereik is voor de blindklinkmoeren ook erg uiteenlopend.

Eenvoudig online bestellen

Genoeg keuzes om te maken dus. Daarom is die keuzehulp misschien wel handig. Als je wel precies weet wat je zoekt, bestel je eenvoudig wat je nodig hebt. Meestal wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Tenzij er geen voorraad is natuurlijk. Dan kan het langer duren voordat je je materialen thuis geleverd krijgt. 

Door admin