De huid heeft een grote impact op jouw gezondheid. Er is niks belangrijker dan dat jouw huid er stralend en gezond uitziet en er zo lang mogelijk uit blijft zien. Onze huid wordt elke dag blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, de kou, warmte en vuil. Het is daarom niet alleen belangrijk om jouw huid goed te reinigen, maar ook om jouw huid te verzorgen met de gezichtsverzorging die passen bij de behoeften van jouw huid.

Schadelijke invloeden van buitenaf

De lucht zit vol met schadelijke stoffen en bacteriën, waardoor de huid vervuild, geïrriteerd en verstopt raakt. Hierdoor wordt de kans op een ontsteking groter en neemt het collageen af. Ook de dagelijkse druk en stress heeft een grote invloed op onze huid. Er wordt veel van jou verwacht, je maakt lange uren, komt slaap te kort en probeert tussendoor ook nog voor het huishouden, de kinderen en het eten te zorgen. En als het even kan, wil je ook nog sporten. Hierdoor is stress onvermijdelijk en dat brengt vermoeidheid met zich mee. De huid wordt flets en er ontstaan fijne lijntjes en onzuiverheden. Daarnaast heb je te maken met de natuurlijke huidveroudering, welke je helaas niet kan tegenhouden, maar met een gezichtsverzorging wel kan vertragen. De huid kan ook beschadigd worden door invloeden van de natuur. De zon kan de huid beschadigen en uitdrogen, waardoor het huidverouderingsproces nog meer wordt versneld. Hierdoor ontstaan er meer fijne lijntjes en pigmentvlekken. Door de juiste gezichtsverzorging met SPF te gebruiken, bescherm je jouw tere huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en de UV-stralen van de zon. Zelfs in de winter is het belangrijk om een gezichtsverzorging met SPF te gebruiken.

Reinig & Verzorg de huid

Ook als je geen make-up draagt, is het dus erg belangrijk om de huid twee keer per dag te reinigen en verzorgen. Gebruik een gezichtsverzorging die past bij de behoeften van jouw huid en bescherm jouw tere huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Door Redactie