Vorig jaar heb ik een doel gesteld. Een doel dat voor mijzelf bestemd was. Zo wilde ik binnen een jaar 18 Kilo afvallen om het mooie gewicht van 75 kilo te behalen. Toen ik het doel stelde, wist ik dat ik het niet zelfstandig kon. Ik koos er daarom voor om een ondersteuning te zoeken. Iemand die mij motivatie zou geven. Het sporten kon ik gelukkig zonder ondersteuning, maar ik wilde wel graag advies over alles op het gebied van voeding.

Twee vliegen in een klapvoedingsadvies

Op een tip van mijn zus kwam ik bij het voedingsadvies van Gezondwest uit. Een gewichtsconsulente en voedingsdeskundige. Deze twee woorden spraken mij vooral aan en daarom twijfelde ik er niet aan om contact op te nemen met Gezond West. Na een paar gesprekken met Gezondwest was ik al behoorlijk op de hoogte van het juiste voedingspatroon. Met als gevolg dat er gelijk al wat kilo’s afvlogen de eerste maanden. Nu we een jaar verder zijn, kan ik zeggen dat ik zonder het voedingsadvies van Gezondwest mijn doel niet gehaald had. Natuurlijk blijft het voedingsadvies van Gezondwest de rest van mijn leven bij me. Afvallen en goed geadviseerd, twee vliegen in één klap.

Door admin