rouwarrangement

Een maand gelden is mijn zus overleden aan de gevolgen van kanker. Haar ziekte kon helaas niet meer genezen worden en dus was het over voor haar. We beleefden een hele verdrietige periode maar aan de andere kant ook mooie periode. We kwamen bij elkaar en praatte over de dood van mijn zus. Ruim 5 dagen voordat de begrafenis plaatsvond, vond ik het noodzakelijk om een rouwarrangement te regelen. Dit deed ik bij M & M flowers.

Aardig personeel en fijn om zaken mee te doenrouwarrangement

Ik bekeek eerst eventjes de website van M & M flowers. Hier zag ik groot aantal rouwarrangement. Ik bekeek ze en zag er al gelijk een mooie tussen staan. Ik besloot om dat bloemstuk te gaan halen en daarom ging ik langs bij M & M flowers. Ik vond het personeel van M & M flowers heel aardig en ik vond het fijn om met hen zaken te doen. Na enkele minuten was het al rond en moest alleen nog het rouwarrangement gemaakt worden. Dit duurde een paar dagen. Na die dagen kon ik het rouwarrangement ophalen. Het was prachtig en ik weet zeker dat mijn zus daarboven dat ook vondt!

 

 

Door admin