auto garage Amersfoort

In de afgelopen maanden ben ik flink gaan nadenken over een nieuwe auto. Ik had namelijk het benodigde budget gespaart en wilde daarom een auto gaan kopen. Een tweedehands auto wel te verstaan. Voor de occasion moest ik natuurlijk wel het goede adres vinden. Want een auto koop je niet zomaar. Wel wilde ik de occasion bij een bedrijf kopen en niet bij een particulier. Dit omdat ik wel eens een slechte ervaring hiermee heb gehad.

Kocht een occasion bij Auto garage Amersfoortauto garage Amersfoort

Voor de occasion ging opzoek op het bedrijventerrein in mijn eigen buurt. Hier vond ik jammer genoeg alleen Opel occasions en dat was niet het merk wat ik zocht. Ik was opzoek naar allerlei merken behalve Opel. Omdat ik in mijn eigen woonplaats niks interessants zag besloot ik op advies van mijn broer naar auto garage Amersfoort te gaan. Hier vond ik wel de geschikte auto; een Peugeot Partner. Een mooie auto met weinig kilometers op de kilometerstand. Ook de prijs was erg interessant. Ik besloot om de auto van auto garage Amersfoort te kopen.

Door admin