VCA Basis cursus

Met een VCA basis cursus leer je de risico’s van je vak kennen. Ook als je je heel goed bewust bent van de risico’s in je werkgebied en in de uitvoering van je werk, kan een VCA certificaat heel waardevol zijn. Je toont hiermee namelijk aan dat je inderdaad in staat bent de risico’s te herkennen. En vaak is een getekend papiertje meer waard dan iemand die simpelweg zegt bewust van risico’s te zijn. Het staat dus ook nog mooi op je CV. En wie weet steek je nog meer kennis op tijdens een VCA basis cursus. Meer informatie vind je op deze site.

Voor iedereen

Een VCA basiscursus is er voor iedereen. Of je nu ZZP’er bent, werknemer van de onderste rang of leidinggevende. Het certificaat toont je kennis van risico’s aan en dat kan van pas komen. Zo’n certificaat is niet verplicht, maar een VCA basis cursus kan nooit kwaad. Je kunt de VCA basis cursus op verschillende manieren volgen. Je kunt er ook voor kiezen om direct een examen te boeken als je al bekend bent met het lesmateriaal en eigenlijk de VCA basis cursus niet meer nodig hebt. Bekijk de pagina voor de mogelijkheden. 

VCA Basis cursus

E-learning, boek of klassikaal

Een examen is altijd onderdeel van de VCA basis cursus. Je kunt daarnaast kiezen hoe je met het lesmateriaal wil werken. Het is maar net wat je fijn vindt of wat beter uitkomt. Je kunt de VCA basis cursus volgen met klassikale lessen, maar je kunt ook kiezen voor een e-learning traject. Je kunt er zelfs voor kiezen de VCA basis cursus te volgen door zelf het boek door te nemen. Hoe dan ook eindig je met een examen en ontvang je een certificaat bij het halen van het examen. 

Door admin