matras

Wist je dat er steeds meer mensen behalve een matras ook een topper hebben? Met name de topper 140×200 van Perfectomeshop is razend populair. Een topper heeft namelijk vele voordelen en vooral de modellen van Perfecthomeshop zijn duurzaam, stevig en de investering waard. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet zo duur zijn. 

matras

Wat is een topper?

Bovenop een matras kun je nog een topper leggen. Dit is ook een soort matras maar dan dunner en goedkoper. De topper kun je niet in zijn eentje gebruiken, er moet wel echt een matras onder. De topper kan een paar dingen doen. Allereerst zorgt een topper ervoor dat je matras schoon blijft. Mensen verliezen veel vocht gedurende de nacht en dat vocht trekt allemaal in je matras. Tenzij je dus een topper hebt. Dan trekt het vocht daarin. Vaak heeft een topper ook nog een hoes die je eraf kunt halen zodat je deze kunt wassen. Je matras gaat langer mee als je een topper gebruikt.

Geen kuil in je bed

Daarnaast zorgt de topper ervoor dat je veel minder snel een kuil krijgt in je matras. Met name wanneer je samen in een tweepersoonsbed slaapt dan kun je nog wel eens merken dat er een kuil ontstaat. Kuilvorming is helaas aan de orde van de dag maar je kunt er dus iets aan doen, bijvoorbeeld door een topper te kopen. De topper beschermt tegen die kuilvorming maar kan je ook extra stevigheid bieden als die kuil er al is. 

____________________________________________________________________

Door admin