Horeca parasol van een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs vind je bij Xterior. Omdat ik zelf een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf. Heb ik besloten om mijn complimenten hierover achter te laten op dit blog. Wanneer je eens op de website kijkt, dan tref je hier vee informatie aan. Dit adres heb ik van een goede kennis die ook een horecaondernemer is gekregen. Omdat ik nieuwsgierig was geworden door zijn enthousiasme, heb ik een bezoek gebracht afgelopen zomer naar zijn terras. Inderdaad, hij had niets teveel gezegd en diezelfde dag besloot ik om contact op te nemen met Xterior. 

Horeca parasol

Horeca parasol was snel geleverd

De horeca parasol werd snel geleverd en ook de bijpassende verlichting. Stevige en mooi ruime doeken die boven ons terras hingen straalde gezelligheid uit. Onze klanten hebben ons hier dan ook dikwijls mee gecomplimenteerd. Helaas is de zomer nu ten einde maar voor het aankomend voorjaar is ons terras weer te herkennen aan de mooie beschutting die zijn voorzien van ons logo. Wanneer het begint te regenen dan komt er geen druppel door en dit scheelt ons en de klanten een hoop stress. Het is zeker aan te raden om zelf eens op de website te kijken.

Door admin