jubileumreizen

Regel hier verschillende soorten jubileumreizen. Sinds een aantal jaar werk ik nu bij hetzelfde bedrijf. Na mijn afstuderen ben ik hier via mijn oom terecht gekomen. Mijn functie binnen het bedrijf is Marketing Medewerker. Het is een leuk familie bedrijf en er hangt altijd een gezellige sfeer. Op de vrijdag doen wij meestal met zijn allen een borrel dat vaak tot laat in de nacht doorgaat. Het bedrijf is dankzij onze inspanningen in een korte tijd flink gegroeid. Doordat wij zo hard gewerkt hebben, had de baas ons een tijd geleden op een leuke wijze verrast. Met zijn allen gingen wij namelijk een lang weekend naar Barcelona! Het was een weekend om nooit meer te vergeten.

jubileumreizen

De jubileumreizen zal ik nooit meer vergeten

De organisatie 123incentive had onze jubileumreizen goed geregeld. In de avond hadden wij een Flamenco show bezocht. In de nacht gingen wij zelfs met de baas op stap. Verschillende kroegjes gingen wij in deze mooie stad af. De volgende dag had iedereen een flinke kater. Wat een plezier hebben wij gemaakt. Mocht jij dit ook willen dan raad ik je zeker aan om naar de website van deze organisatie te gaan of telefonisch met hen contact op te nemen.

Door admin