Met Real Gen kreeg ik mijn bureau voor boekhouden weer op orde. Al enige maanden kreeg ik simpelweg te weinig klanten binnen. Mond op mond reclame was er wel, maar te weinig. Via Facebook heb ik nog een paar advertenties opgezet. Ook hier kwam erg weinig uit. Ik besloot eens te kijken hoeveel bezoekers mijn website trok. Dit was op dit moment erg weinig. Er kwamen gemiddeld ongeveer vijf mensen bij mijn website langs. Geen wonder natuurlijk dat ik zo weinig klanten kreeg. Tijd om eens rond te kijken hoe ik dit aan kan pakken.

De zoektocht

Ik begon te zoeken op mogelijkheden om meer bezoekers op je website te krijgen. Al snel kwam ik bij Real Gen uit. Dit bedrijf gaf aan dat het in korte tijd meer bezoekers op je website kan krijgen. Tijd om een afspraak te maken dus.

 

De afspraak

Vrij snel kon ik langskomen. Ik werd hartelijk ontvangen met een bakje koffie. Rustig begon ik uit te leggen hoeveel klanten ik ongeveer wilde. Ze gaven meteen al tips. Zo kon ik beter gaan inzetten op lokale bezoekers. Dit kon ik doen door mijn website iets te veranderen. Op deze manier kwam duidelijk naar voren dat ik in Den Haag zit. Verder gaven ze nog meer tips. Omdat dit me allemaal onbekend was, ging ik ermee akkoord dat ze dit voor me gingen doen.

Uiteindelijk

Langzaam maar zeker begon ik meer bezoekers op mijn website te krijgen. Ik kreeg zelfs telefoontjes met de vraag of ik nog plek had. Mocht je nu net als ik ondernemer zijn die net niet genoeg klanten binnen krijgt, is het inschakelen van een online marketing bureau misschien een goed idee.

Door admin