studenten bijbaan Veldhovenstudenten bijbaan Veldhoven

Een zeer leuke studenten bijbaan in Veldhoven is te vinden bij de McDonald’s. In een zeer leuk team zorg jij er samen voor dat de gasten die hier komen eten het naar de zin hebben. Behalve dat alles er netjes uit moet zien, is het belangrijk dat in de keuken de lekkerste hamburgers en andere gerechten worden gemaakt. Ook voor de kleine gasten moet er extra aandacht worden besteed. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een ballon of een mooie kleurplaat.

Bijzonder leuke studenten bijbaan in Veldhoven

Wil jij ook bij dit team horen, solliciteer dan op één van de vele functies. Een sollicitatie kan je al via de whatsapp doen. Door een bericht te sturen naar de betreffende locatie. Maar het is ook mogelijk om via de website jouw gegevens achter te laten.

Werken bij McDonald’s is goed te combineren met een studie. Wanneer jij nog op school zit, maar wel wat extra geld wilt verdienen is dit een geweldige baan. Je kan namelijk zelf bepalen wanneer jij kan komen werken en hoe lang. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je voor minimaal 4 uur per week wel inzetbaar moet zijn.

Door admin